En reaktion på “ADHD- og Aspergerkonferencen

 1. Anette Nørgaard

  Til SVT Studio 24

  Kommentar til:
  ”Man må ikke undlade at vaske sig, når man står op om morgenen”.

  Problemet med mennesker der kommer ind under specialundervisningsstrukturer, som benytter overdreven brug af magt og kontrol er, at de i mange år på ingen måde har inddraget miljøbevidsthed i deres behandlingsstrukturer.
  Det er især et problem i forbindelse med brug af vask- og rengøringsmidler, men også i forbindelse med tilvænning til brug af elektroniske hjælpemidler, som de gøres overdrevent afhængige af. Selv om voksne mennesker ofte udtrykker deres sympati for diagnose og behandlingsmuligheder, så er metoderne ofte ødelæggende for resten af samfundet, der kan have en interesse i at bevare nogle af de gamle undervisningsmetoder, hvor der ikke anvendes overdreven brug af elektroniske hjælpemidler.

Kommentarer inaktiverade.