Jenny ny föreläsare hos ViktigaTal

Lotta Abrahamsson, känd föreläsare inom neuropsykiatri, har tillsammans med Johan Westerholm startat upp en ny talar- och seminarieförmedling, ViktigaTal, med en speciell inriktning mot experter inom neuropsykiatri och kognition. Jag kommer att vara en av deras föreläsare, vilket känns väldigt roligt. Från och med nu bokar du föreläsningar med mig genom dem.

ViktigaTal logga

ViktigaTal presenterar sig så här:

”ViktigaTal ska förmedla viktiga ord. Ord som fastnar i medvetandet. Ord som ibland kanske kan ta dagar, veckor eller månader att ta till sig innebörden av. Ord som påverkar i det stora och det lilla. Vi kommer troligtvis att vara Sveriges minsta talarförmedling. Målet är också att vara den mest familjära och omtänksamma, ur såväl föreläsarens som åhörarens perspektiv. En trygg hamn där viktiga ord och viktiga tal kan födas.”