Hektisk sommar

Det har varit en hektisk sommar och jag har inte riktigt hunnit med att fylla på här i bloggen. Innan jag tar tag i det känner jag att jag vill sammanfatta allt som hänt under sommaren.

I juni var jag på Almedalsveckan och pratade om neuropsykiatri med så många jag bara kunde. Jag träffade massor av intressanta människor och var med på flera intressanta föreläsningar, mingel och nätverksträffar. Det man lugnt kan säga om Almedalsveckan är att det är intensivt – på några få dagar träffas politiker, intresseorganisationer, företagare, lobbyister och privatpersoner för att diskutera. Efter det kan jag lova att jag var rätt mör!

Andra veckan i augusti är det Medeltidsveckan i Visby varje år. Mina barn älskar det och jag ska väl erkänna – jag tycker också det är väldigt roligt. Trevligt hade vi i alla fall med alla riddare, sköna jungfrur och handelsmän i medeltida Visby. Resten av augusti jobbade jag och Ylva Ekdahl intensivt med eventet InnanUtanför – en kväll om hur viktigt det är med förebyggande åtgärder för barn och ungdomar med t ex  ADHD och Asperger syndrom. Om man gör saker Innan slipper många hamna Utanför. Det kommer ett längre blogginlägg om det.

Sista dagarna i augusti har jag rent ut sagt slitit hund – jag har flyttat… Jösses, så mycket saker man har, när man ska packa ihop dem. Jag har fått hjälp av många fina vänner – tack alla ni, ni vet vilka ni är! Nu är jag installerad i min nya lägenhet, även om det är en hel del kvar att packa upp. Nu känns det som om det är dags att kavla upp ärmarna och börja jobba ordentligt igen. Jobbet med att berätta om neuropsykiatriska funktionsvariationer och tekniska hjälpmedel tar inte slut – det behövs massor av information! Vi ses ute på föreläsningar och träffar i höst!