Jenny föreläser i Uddevalla och Trollhättan 13-15 november

Tre föreläsningar med Jenny Ström i Uddevalla och Trollhättan 13-15 november

Uddevalla och Trollhättan ligger på Västkusten. Där finns en väldigt aktiv lokalförening Attention Uddevalla – med omnejd. De är verkligen duktiga på att sprida information och kunskaper om NPF till både medlemmar, allmänhet, de som jobbar inom omsorgen osv. Den 13-15 november kommer jag att föreläsa vid tre olika tillfällen på temat ”NPF-egenskaper, förmågor och utmaningar, och kognitiva hjälpmedel du inte trodde fanns”. Torsdag 13 november Jag föreläser i samband med Psykiatrins dag på Bohusläns museum i Uddevalla. Det är en heldag, du kan lyssna på mig mellan kl 13 och 16. På förmiddagen kan du lyssna på Johanna Björk som pratar om särskilda behov och NPF, konsekvenser, bemötande och strategier i vardagen. På seneftermiddagen, kl 16:30, håller organisationen Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa i Göteborg en gratisföreläsning om att Bli lyssnad på. Med andra ord en riktig heldag med massor av inspiration, information och tips! Mer information och biljetter hittar du här.

4

Fredag 14 november Gör jag samma föreläsning i Trollhättan. Men alla ni som sett mig tidigare vet ju att ingen föreläsning är det andra lik. Inspiration, att vara i stunden och att plocka upp frågor som ställs är ju en del av mitt sätt att föreläsa. Vi ses på Hebeteatern, Folkets Hus, Trollhättan. Jag föreläser mellan kl 13-16:30. På förmiddagen pratar Sven-Olof Dahlgren, fil. dr., legitimerad psykolog och aktiv inom forskning kring NPF. En riktig kändis som jag är stolt över att få dela scen med. Mer information och biljetter hittar du här.

Lördag 15 november Pratar jag på Anhörigcentralen i Uddevalla kl 10-12 för medlemmar i Attention

1

Träffas? Jag hoppas vi ses i samband med föreläsningarna. Men som du ser har jag en hel del hål i programmet. Naturligtvis för att jag behöver vila mellan föreläsningarna, men också för att ha tid att träffa folk och nätverka i Uddevalla/Trollhättan. Vill du träffa mig och ta en fika? Hör av dig via mail till jenny@jennystrom.com, skriv gärna Uddevalla/Trollhättan i ämnesraden.