Norrköping – tre nya Samarbetspartners

Norrköping är en trevlig stad, som jag gärna återvänder till. Den 19 mars var jag där och föreläste på inspirationsdagen med temat Utanförskap och psykisk ohälsa, anordnad av Björckhälsan. På kvällen anordnades också en föreläsning mer inriktad till föräldrar på samma tema.

Jag gillar att föreläsa (jag tycker verkligen att jag har något viktigt att berätta) och jag gillar också att mingla och nätverka. Jag träffar alltid så spännande människor. Den här gången är jag glad att berätta att jag fått tre nya samarbetspartners:

  • Thomas Nybom, som föreläste om att vända svåra erfarenheter till något konstruktivt och problemlösande. Thomas och jag ska prata vidare om hur vi kan samarbeta. Nästa gång vi ses är när han föreläser för Attention Haninge och Haninge kommun den 28 april.
  • Josephine Eriksson på Idesignlife, som arbetar med underlag och mallar för att strukturera sitt liv. Jag ser verkligen fram emot att prova hennes material.
  • Och slutligen Agneta Björck, som driver Björckhälsan – som jag tidigare inte träffat. Jättehärlig person med vilja att sprida kunskaper om NPF.

Det var två väldigt givande dagar i Norrköping. Vädret var underbart och jag hann också träffa min kära vän Pernilla Hallberg.