Leva och Fungera 2015: 14-16/4 i Göteborg

Leva och Fungera är den i särklass största mässan i Sverige som handlar om funktionshinder, hjälpmedel och tillgänglighet. Det är mängder av utställare, seminarieprogram, föreläsningar, debatter och diskussioner, mässmingel och ”alla” är där. Leva och Fungera genomförs på Svenska Mässan i Göteborg den 14-16 april. I år är jag där tillsammans med Iris hjälpmedel, jag kommer att ha miniföreläsningar i deras monter (B08:41) och visa olika smarta saker.

sidhuvud_2015_ny

Leva och fungera – en mässa för levnadskonstnärer

Jag gillar verkligen hur Leva och fungera presenterar sig själv. De skriver: ”För dig som möter dagliga utmaningar och kanske är i behov av någon form av stöd. På Leva & Fungera hittar du lösningar och kan pröva hjälpmedel som ger livskvalitet. Du möter människor – alla med sin egen unika berättelse.” Det är ju precis det som det handlar om: att hitta det som passar just dig eller ditt barn för att förbättra livet.

Mässan pågår 14 till 16 april, det är gratis entré, du kan registrera dig här. Jag hoppas verkligen att vi kommer att ses – kom förbi Iris Hjälpmedels monter och säg hej!

Jag känner mig själv och vet att jag kommer att ha svårt att få ut något längre blogginlägg medan jag är där – men jag planerar att lägga ut bilder från dagarna. Håll utkik.