Idag har jag polisanmält ett troll!

Att polisanmäla någon är inte roligt, men idag har jag faktiskt polisanmält en person och för att alla ska förstå vad det handlar om vill jag berätta att jag fått ett ”troll” efter mig.

Jag har valt att inte skriva om allt som hänt då det tyvärr inte bara är jag som är utsatt.

Varför skriver jag då detta inlägg?

Jag är väldigt aktiv på nätet och också en offentlig person och känner därför att det är viktigt för mina vänner och nätverkskontakter i bl.a. sociala medier att känna till vad som pågår.

Egentligen handlar det inte om ett ”äkta” nät-troll, eftersom hen gjort enormt mycket mer!

Allt dokumenteras och händelserna är polisanmälda!

Läs gärna: Vad är brottsligt? på IIS (Internetstiftelsen i Sverige)

Hen försöker bland annat skriva dumheter på mina webbsidor och på Facebook, och kontaktar även personer i min omgivning.
Jag är inte intresserad av att diskutera eller försöka bemöta det. Jag rekommenderar även dig att låta bli att gå in i diskussioner med hen, det kommer inte att leda till någonting.

Om du ser något på mina sidor eller kommentarer om mig på andra ställen som är otrevliga, inte verkar vettiga och som kanske är på eller över gränsen för förtal: så här gärna av er till mig. Jag ska göra vad jag kan för att ta bort det.

Kom ihåg det gamla talesättet: ”Om något låter för bra eller för dumt för att vara sant, så är det förmodligen det.”

Jag ber om ursäkt om detta påverkar dig och tackar på förhand för hjälp med att göra mig medveten om saker som sprids! /Jenny

polisanmält troll

Ett internet-troll är någon som beskrivs så här på Wikipedia: en person som skriver på sociala media och internet i syfte att provocera fram känslomässiga svar, gräl eller utdragna ofruktbara diskussioner som inte leder någon vart.