Jennys ironiska och därmed viktiga kedjebrevskampanj har startat!

Hallowjulangel

På bilden syns min engelska kakburk, den kan användas till Halloween, Jul och Kristi Flygare, samt vid seanser och i nödfall även som potta ;-P

Jennys högst aktuella, imponerande och oemotståndliga kedjebrevskampanj, sprids nu återigen eftersom varken hon eller hennes vänner på Facebook inte har viktigare saker att göra!

Så, snälla DELA, DELA, DELA, till alla du dina vänner och gärna
också i grupper för att irritera så många som möjligt!!!

Hej alla glada, jag är så otroligt lycklig, Varför?

Jo, eftersom Julkramen sprids så enormt, så borde den få politikerna att förlänga Julledigheten, som from i år startade FYRTIOFEM dagar innan Julafton, Gäller detta också för andra högtider som t.ex. födelsedagar? Då innebär det att jag kommer få födelsedagspresenter, kramar och annat 45 dagar i sträck, dvs från den 11 april till 21 maj.

Och du, MISSA inte att skicka ”Gott Nytt år-kramar” nu på fredag, då är det nämligen bara 45 dagar kvar till Nyårsafton!

Jag vill att DU verkligen känner att DU förgyller min vardag genom att DU lägger ner tid och kraft på att skicka så tänkvärda och livsavgörande kedjebrev till mig! Hur ska jag annars veta att du tycker att jag är en äkta vän som du älskar och värdesätter?

Jag vill tacka dig min äkta fina vän för att du gång på gång skickar kedjebrev som tar upp min tid, gör mig irriterad och där jag dessutom graderas som en okey, bra eller äkta vän beroende på om jag sprider vidare ett meningslöst kedjebrev som faktiskt inte uppskattas av mig och MÅNGA ANDRA på Facebook!

Så därför slår jag på stort och återgäldar gåvan, så härmed får du mitt högst personliga ”kedjebrev” från MIG till DIG (och 2052 andra som jag är vän med på Facebook)
Jag vill verkligen att du ska känna att jag uppskattar dig lika mycket tillbaka!

MEN BARA OM DU: skickar detta kedjebrev vidare till alla dina vänner och OMGÅENDE swishar mig 500 kr och dessutom lägger upp ett semikolon på din status hela natten, då visar du alla dina vänner att du är älskad av mig och att du gör allt för att jag ska sova gott i natt och vakna utvilad och med mer pengar på mitt konto.
Om du inte gör detta så blir jag besviken och du kommer ALDRIG MER FÅ EXTREMT viktiga kedjebrev från mig _någonsin_

Så, sänd detta meddelande till alla andra som du bryr dig om, med uppmaningen att swisha mig (dvs Jenny Ström) minst 500 kr inom 4½ timme efter man läst kedjebrevet.

Du bedöms enligt följande faktorer:

  • Om jag får 1500:- dvs 500 kr från 3 av dina vänner inom 24 timmar, så är du en okey vän.
  • Får jag 2-3000 kr är du en god vän…
  • Men får jag mer än 5000:-, så är du självklart den bäste vännen som finns!

Snälla glöm inte att sätta ett semikolon på din status, annars kan jag inte somna!
Så skynda er, jag behöver sova NU

Jag är 47 år, sist jag skickade ett kedjebrev, jaaa, minns inte riktigt, men tror jag var 10-11 år. MEN jag tycker att det är så J-vla kul att få 40 likadana meddelande på messenger VARJE DAG, så länge alla gör som jag skrivit i detta kedjebrev, dvs sätter in 500 kr på mitt bankkonto OMGÅENDE!
Återigen, GLÖM inte semikolonet på din status, annars kan jag inte somna!!!
Om du är en av mina äkta vänner och själv har äkta vänner, så är ni alla nu 500 kr fattigare och jag har fett mycket pengar på mittt konto när jag vaknar utvilad imorgon.
Vad väntar du på? Start swishing NOW!

Om DU swishar mig 500:- och uppdaterar din status med ett meningslöst semikolon, så får du mer än gärna fortsätta att skicka mig kedjebrev, MEN ANNARS SÅ VILL JAG ATT DU SLUTAR ATT SKICKA MIG KEDJEBREV OMGÅENDE. TACK PÅ FÖRHAND

Gott nytt år och glad Midsommar!

Jenny