Individuell konsultation

Vid en individuell konsultation pratar vi bara om just din/din anhörigas situation. Vi går genom och kartlägger eventuell diagnos, vilka utmaningar som måste lösas och vad just du vill och behöver ha hjälp med. Jag är noga med att verkligen försöka förstå hur det är för just dig och vad du har för syfte med att prata med mig.

Jenny Ström. Fotograf: Peter Holgersson, http://www.peterholgersson.se/utmarkelser/

Foto: Peter Holgersson

Utifrån kartläggningen får du sedan tips och råd som är relevanta för just din situation. Det kan vara tips om olika former av myndighetsstöd, skolor, sysselsättning, hjälpmedel och hur du ska göra för att få dem, strukturer osv. Vi pratar också om de positiva egenskaper du har och hur du kan använda dem på bästa sätt. Jag föreslår bl.a. så kallade sekretessbrytande möten!

Det är oerhört olika vilka som kommer till mig. Det kan vara vuxna som kommer själva, men också föräldrar som kommer tillsammans med sina barn, tonåringar eller hemmaboende vuxna. Många tonåringar och unga vuxna har gått från mig med stärkt självförtroende och ett nytt hopp om framtiden.

Exempel på saker som jag tipsar om: Visste du att det finns tandvårdsstöd för den som har en insats via LSS? Då betalar du max högkostnadsbeloppet för dina tandvårdsräkningar. Ett annat tips är att det går att få färdtjänst om man har svårt att hitta eller svårt att våga gå ut.

En första konsultation tar cirka 2 timmar och kostar 1.200:- inkl moms. Därefter träffas vi fler gånger så länge du vill och känner att du behöver mitt stöd, timpriset är då 1200:-/tim.
Bokar du 5 timmar på en gång och betalar i förskott så kostar det 5.000:- inkl moms, dvs endast 1000:-/tim.

Vi träffas hemma hos mig, där jag har tillgång till hjälpmedel som jag kan visa dig direkt. Ett alternativ för dig som inte bor i Stockholmsområdet är att vi hörs över Skype – då kan jag visa hjälpmedel, listor och material för dig via datorn.

Jag pratar flytande engelska, har erfarenhet av att arbeta tillsammans via tolk och är uppvuxen i mångkulturella områden i Haninge.

Ring eller maila för att diskutera vad som är bäst för dig.

Jenny Ström
Telefon: 070-252 10 38
Mail: kontakt@jennystrom.com

3 reaktion på “Individuell konsultation

  1. Pingback: AD/HD, Asperger mm - Jenny hjälper dig! - Jenny Ström

  2. Pingback: Hjälpmedel i TV4 Nyhetsmorgon - Jenny Ström

  3. Pingback: Gästbloggare - Första mötet med Jenny!! - Jenny Ström

Kommentarer inaktiverade.