Kategoriarkiv: Comfort Audio AB

Har du varit på någon av mina föreläsningar?

I så fall hoppas jag att du fått tillfälle att prova Comfort Audio Fokus!


På nästa alla föreläsningar jag haft senaste åren har jag placerat en sändare på mig och skickat runt en mottagare och hörlurar, så att publiken kunnat lyssna på min röst direkt, dvs utan att störas av andra ljud runtomkring.

Många har bokstavligt tappat hakan över konceptet och ljudkvalitén som systemet erbjudit och motvilligt lämnat ifrån sig hörlurarna till nästa person.

Har du provat?
Berätta gärna hur du upplevde det 🙂

 

 

 

 

 

Idag åker jag till Halmstad för att på torsdag fm träffa mer än en handfull personer från företaget Comfort Audio.

De är intresserade av mina tankar angående hur deras ursprungliga hörselhjälpmedel kan underlätta för personer med ”perceptionsstörningar” som konstigt nog inte finns med som kriterium vid NPF-utredningar, trots att jag vet att många, liksom jag, upplever att det är just perceptionsstörningarna som man ”lider” av som vuxen.

 

 

 

 

Hjälpmedel för elever med koncentrationssvårigheter

”Skärpt fokus och en lugnare miljö. Med en mikrofon på läraren och en mottagare på eleven blir det lättare för eleven med koncentrationssvårigheter att fokusera på läraren under en längre tid. Läraren kan också kommunicera effektivt med eleven på håll och behöver inte höja rösten för att höras.”