Kategoriarkiv: fks

FKS Inspirationsdagar – med fantastiska föreläsare, besökare och utställare

I två dagar har jag ägnat mig åt att vara utställare, lyssna på bra föreläsningar och nätverka på FKS Inspirationsdagar. FKS (Föreningen för kognitivt stöd) är en ideell förening som jobbar för att göra livet lättare för dem med kognitiva funktionsnedsättningar, t ex de med neuropsykiatriska funktionsvariationer, personer med utvecklingsstörning, demenssjukdomar osv.

Varje år genomför de sina Inspirationsdagar och jag brukar vara med, ibland som föreläsare och nästan alltid som utställare. Det är som att träffa släkten att komma hit, jag känner igen de flesta och jag får en chans att hålla kontakten. Här hinner jag prata lite mer med t ex de som jobbar på de hjälpmedelsföretag som är mina samarbetspartners. Här är inte så många utställare, men av de 10-talet som är här har jag samarbete med i princip alla.

fks  Mitt mässbord Jenny Ström

Jenny Ström

Läs mer

Tack till alla mina fantastiska Samarbetspartners!

Att återse mina Samarbetspartners på mässor, konferenser mm är så roligt, vi känner varandra väl fast vi kanske inte träffas så ofta.

I två dagar har jag varit på FKS:s (Föreningen för kognitivt stöd) Inspirationsdagar. Jag var med både som utställare och nätverkade med både deltagare, föreläsare och andra utställare.
ALLA de utställare som tidigare har stöttat min verksamhet som samarbetspartners gav mig återigen förnyat förtroende, dvs de tillhandahåller produkter, tjänster mm som jag kan testa och visa för alla som behöver det. Då kan jag rekommendera och visa dem vid mina föreläsningar eller till de som kommer till mig på konsultationer. Det finns så oerhört många smarta och bra lösningar, det gäller bara att känna till dem.

Så varmt tack till följande företag:

AbiliaComaiFlexénitaIris hjälpmedelKomikappOrdBild, UppsalaProvista och Somna. Dessutom valde två nya företag att samarbeta med mig, ErgoNova och ICAP.

Här ser du vad jag själv visade på just den här mässan.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Nu ska jag berätta mer om vad jag fått för roliga saker:

Läs mer